Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


16/03/2020
Ανακοίνωση από το Κοινοτικό Συμβούλιο

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κ. Πύργου αντιλαμβανόμενο τη σοβαρότητα της κατάστασης με τον κορονοϊό συζήτησε το θέμα σε αποψινή συνεδρία και αποφάσισε τα πιο κάτω, τα οποία καλούμε όλους να εφαρμόσουν.

1. Να τηρούμε όλοι πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

2. Να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και να απολυμαίνουμε τους χώρους μας.

3. Να αποφεύγουμε τις αχρείαστες μετακινήσεις. ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ!!

4. Όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό να αυτοπεριορίζονται στο σπίτι τους για 14 μέρες τόσο αυτοί όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους που έχουν επαφή μαζί τους.

5. Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις, καφενεία, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και όλα τα καταστήματα εκτός από τα καταστήματα τροφίμων, έτοιμου φαγητού, περίπτερα και βενζινάδικα όπως κλείσουν για ένα μήνα. Ως αντιστάθμισμα το Κοινοτικό Συμβούλιο θα φοροαπαλλάξει τις επιχειρήσεις αυτές για 3 μήνες και σε περίπτωση που το κράτος αποφασίσει να δώσει αποζημιώσεις το Κοινοτικό Συμβούλιο θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη συμπερίληψη των επιχειρήσεων αυτών στην κατηγορία που θα αποζημιωθούν. Όσοι αποφασίσουν να ακολουθήσουν πρέπει να το ανακοινώσουν και να επικοινωνήσουν με το Κ. Σ. Μέχρι τη Δευτέρα 17/03/20 !!

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης τα πιο κάτω

α. Την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου καθώς και όλων των Πασχαλινών εκδηλώσεων.

β. Να προχωρήσει σε απολύμανση-ψεκασμό όλων των δημόσιων χώρων και κτηρίων της Κοινότητας.

γ. Την παροχή αντισηπτικών αν καταστεί δυνατή η εξεύρεση σε όλα τα σπίτια της κοινότητας.

δ. Τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου θα παραμείνουν κλειστά από την ερχόμενη Τρίτη και για 15 μέρες.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες καλείτε στο 99490190. Επιστολές και αιτήματα να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο ksimvoulio@cytanet.com.cy

 

Ευχαριστούμε και ζητούμε την συνεργασία και την κατανόηση όλων!

 

ΒΙΝΤΕΟ

 
 

3D GALLERY

 
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ